Sponsor Thailand Project 2019 gezocht!
Geen training op veld 2
19 augustus 2019
Column augustus
28 augustus 2019

Zoals u misschien weet start ik, Peter van Meerten, dit jaar voor het eerst met mijn nieuwe project in Zuid- Thailand. Na vijf jaar succesvol het Intwari project in Burundi te hebben ondersteund is het tijd voor een nieuwe uitdaging, waarbij vermeld moet worden dat ik ook Burundi nog steeds adviseer en ondersteun.

Op 4 september as vertrek ik naar de zuidelijke Thaise regio Songkhla waar armoede nog steeds bestaat en er veel problemen zijn met jonge kinderen of ouders die verslaafd zijn. Sport zal deze problematiek nooit oplossen maar het kan wel bijdragen om het plezier terug te vinden en fysiek lekker bezig te zijn. Voetbal zal ook bijdragen aan betere omstandigheden, waarbij educatie en voeding een belangrijke rol zullen spelen.

Om te laten zien dat niets onmogelijk is als je er maar in blijft geloven, wil ik samen met het team op 21 en 22 september 2019 naar een groot toernooi afreizen. De spelers in de leeftijd van 12-14 jaar zullen hiervoor wel 700 km moeten reizen per trein moeten afleggen, hetgeen naast de inschrijfkosten ( 150 euro welke ik zal bekostigen) vervoerskosten met zich mee brengt. Hiervoor zoek ik 1 of meerdere sponsoren die het bedrag van 800 euro (treinretour van Hat Yai naar Changwat Prachuap Khiri Khan, overnachting en maaltijden) wil(len) doneren. Alle sponsoren zullen op een gepaste wijze worden benoemd en bedankt.

Peter van Meerten
06-45467595
info@prosoc.nl

U kunt u bijdrage storten op het volgende rekeningnummer:
Prosoc Sponsor Thai 2019 NL71 KNAB 0259 4759 55 – Prosoc 

“มอบภารกิจที่สาคัญ นั่นก็คือการทาฝันของท่านให้เป็นจริง แต่นั่นคือความฝันที่เราจะแบ่งปันความสุขร่วมกัน และเราจะจับมือกันทางาน เพื่อให้ความฝันของท่าน เป็นสิ่งที่เกิดขึ้นจริงในอนาคต”

“Samen belangrijke missies uitvoeren Dat is om je dromen waar te maken. Maar ook de droom die we samen in geluk zullen delen En we zullen samenwerken, samen iets te realiseren dat in de toekomst echt is gebeurd. “