AVC Heracles J.O. 7

F-LEAGUE

Bij voetbalclub AVC Heracles zullen alle 6- en 7-jarigen, die voor het eerst met voetbal te maken krijgen, in de F-League beginnen. De F-League is een groep waarin zowel jongens als meisjes zitten en waarbij door middel van allerlei verschillende oefeningen en wedstrijdvormen kennis wordt gemaakt met het voetbal. Hierbij staat het leren van de basistechnieken van voetbal, het passen, schieten en dribbelen, op de voorgrond. Plezier in het voetbal is hierbij een prioriteit.

De F-League traint twee keer per week. Over het algemeen zal dit op de dinsdag en vrijdag zijn. De dagen kunnen in het nieuwe seizoen echter gewijzigd zijn. Dus informeer voor de zekerheid bij de F-League coördinator (contact). Op dinsdagavond van 17.45 tot 18.30 uur vindt er een circuittraining plaats, waarbij de grote groep kinderen over vier oefeningen verdeeld worden en deze oefeningen rouleren. Elke oefening heeft als doel een ander aspect van het voetbal, passen, schieten of dribbelen, te trainen.

Op vrijdagavond van 17.45 tot 18.30 uur worden er onderling wedstrijden in toernooivorm gevoetbald. We hebben allerlei shirts van verschillende landen, waar elk kind bij in wordt gedeeld. Uw kind zou bijvoorbeeld dus zomaar met Engeland tegen het grote Brazilië of Europees Kampioen Portugal kunnen spelen!

Lijkt het u leuk of eens samen met uw kind te komen kijken? Of wil uw kind eens meetrainen? Kom gerust eens langs op de trainingsdagen en spreek een van de trainers aan of neem contact op met de coördinator van de F-League. Contactgegevens zijn te vinden onder het kopje contact op onze website.

Wie weet tot ziens!