Laat je zien

Sinds de privacywetgeving van 01-01-2018 is er, voor wat betreft de registratie van leden van sportverenigingen (middels sportlink), het nodige aangepast waardoor (veel) leden standaard op afgeschermd staan met als gevolg dat het desbetreffende lid als naam gemarkeerd wordt met “Afgeschermd” binnen de website van AVC Heracles. U heeft dit vast al eens gezien. Wij kunnen ons voorstellen dat u, net als ons, trots bent op onze club en dat u uw naam (of die van uw zoon/dochter) graag vermeld zou zien op onze website.

 

 

Deze status kan alleen worden aangepast door het lid (of diens ouder) zelf.

Volg daarvoor de onderstaande stappen:

Stap 1: Inloggen

Log in  via de mobiele App van voetbal.nl (https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app). Niet via de website van voetbal.nl. Het wijzigen van deze gegevens kan alleen door in te loggen met het mailadres dat binnen de club (middels sportlink) bekend is. Dat is het mailadres waarmee u (of uw zoon/dochter is aangemeld) bij onze club. Als er onder dit mailadres nog niet eerder is ingelogd zult u zicht eerst moeten registreren.

 

Stap 2: Selecteren

Wanneer u vervolgens bent ingelogd zal het desbetreffende lid geselecteerd moeten worden. Ga daarvoor naar – Instellingen > Mijn persoonsgegevens – of – Instellingen > Mijn kinderen.

 

Stap 3: Status wijzigen

Vervolgens zie je (helemaal onderaan) de status van de zichtbaarheid (in onderstaand voorbeeld is er nog geen keuze gemaakt en is de status standaard “Afgeschermd”).

 

 

Om toestemming te verlenen dat zowel de naam als de foto (indien van toepassing) zichtbaar wordt selecteer dan de optie “Normaal”. Wilt u dat alleen de naam zichtbaar is dan kiest u voor “Beperkt”.

 

Als u één van deze twee opties aanvinkt zal de naam vanzelf op onze website verschijnen.

Wij danken u voor uw medewerking.