Walking football

OALD STARS AVC HERACLES
De grootste en gezelligste walking football club van Twente

We zijn sinds september 2022 actief bij AVC Heracles. In korte tijd zijn we gegroeid tot de grootste walking football club van Twente en er komen nog bijna wekelijks leden bij.

Walking football is voor 55-plussers de ideale gelegenheid om op een sportieve manier in beweging te blijven.
Samen plezier hebben is bij ons misschien nog belangrijker dan sportief presteren. Voetbalkwaliteiten of -ervaring is bij ons dus niet vereist voor het lidmaatschap.

Onze trainingen worden gegeven door Guus Hoevenberg, oud prof-voetballer van Heracles Almelo. We trainen wekelijks op woensdag tussen 12:30 en 13:45 uur.
Vooraf (vanaf 11:00 uur) en na afloop (tot 16:00 uur) zijn we te vinden in het clubgebouw voor een drankje en een praatje.
Ook organiseren we regelmatig sociale activiteiten, zoals gezamenlijk fietsen in het fraaie Twentse landschap, biljarten, een bezoek aan een museum, jeu de boulles, een quiz en dammen. Ook kun je bij ons een kaartje leggen.
Mocht voetballen en trainen te zwaar zijn, dan kun je bij ons dus plezier beleven aan genoemde, andere activiteiten. Voor jou hebben we in dat geval een speciaal, goedkoper lidmaatschap.

Kom gerust eens langs om kennis te maken.

 

Dankzij de geweldige ondersteuning van Preston Palace konden we ons in prachtige nieuwe trainingskleding steken.