Fysiotherapie

Fysiotherapie De Graven Esch

De samenwerking met Fysiotherapie De Graven Esch loopt alweer enkele jaren en de herkenbaarheid bij AVC Heracles is bijna onmisbaar.

Vele leden hebben de weg gevonden naar Fysiotherapie De Graven Esch bij een blessure en zijn naar tevredenheid terug gekeerd op het veld. Een samenwerking en service die wij graag willen uitbreiden.

Toch zou het beter zijn dat meer leden gebruik kunnen maken van de kennis en kunde van Fysiotherapie De Graven Esch en ook dat trainers en begeleiders ook beter terecht kunnen met hun vragen of opmerkingen.

Daarom willen wij het dit seizoen over een andere boeg gooien om iedereen beter te bereiken.

Fysiotherapeut Etienne zal op gevarieerde tijden herkenbaar rond lopen en meekijken bij trainingen en kan altijd benaderd worden bij vragen of opmerkingen.

Bij het meekijken bij trainingen zal hij zich vooral richten op de voetballer zelf. Hoe voorkom je blessures en welke preventie acties passen erbij? Uiteraard kun je hem altijd aanspreken bij een blessure of een vraag hierover.

Toch liever een afspraak omdat u (lichte) klachten heeft en een vrijblijvende screening wenst?

Dat kan natuurlijk gewoon, echter niet meer op een vast moment in de week.

Voor een vrijblijvende screening van fysiotherapeut Etienne kunt middels onderstaand inschrijfformulier uw gegevens achter laten. Etienne zal persoonlijk met u een afspraak plannen bij AVC Heracles en u verder helpen.

Op deze manier gaan wij ervan uit dat alle leden, bij het voorkomen van blessures of bij blessures, sneller geholpen kunnen worden, zodat we snel en fit weer kunnen voetballen samen!

Veel voetbal plezier gewenst!

AVC Heracles en fysiotherapie De Graven Esch

Inschrijfformulier:

    Verifieer uw aanvraag. Vul de code in (verplicht):

    captcha

    Fysiotherapeut Etienne Rameaux