1 oktober 2019
Het Sportdepot Almelo
2 oktober 2019

1e thuiswedstrijd van het seizoen in de competitie en wat een start….

We vlogen uit de startblokken, uit de eerste de beste aanval werd er al gescoord. De keeper van Kloosterhaar hoorde de bal alleen maar tegen het net aanvliegen, 1-0 door Sam. En na deze 1-0 vlogen de spelers er gelijk weer bovenop, gelijk werd er weer doorgejaagd op de bal. De spelers van Kloosterhaar wisten niet waar ze het moesten zoeken. Na doelpunten van Koen, Finn, Daniël en een eigen goal werd er maar liefst gerust met een 6-0 tussenstand. Het enige wat Kloosterhaar er tegenover kon stellen in de 1e helft was een schot die door Stef op de paal werd gekeken.

Maar wat het team in de rust heeft gedronken? Geen idee.

Was het in de 1e helft al spectaculair, de 2e helft werd het goed aanwezige publiek getrakteerd op nog meer mooie goals en aanvallen. Schitterende aanvallen over meerdere schijven werden opgevolgd door vernietigende afstandsschoten.

Deze sportieve wedstrijd, met een goed leidende scheidsrechter werd afgesloten met een klinkende 14-0 !! overwinning.

Jesse Stef Anne Daniël Finn Eren Koen Daan en Sam onthoud deze namen mensen.

Zaterdag aanstaande 5 oktober aanstaande zijn ze weer te bewonderen op het terrein van AVC Heracles. Om 8.30 uur is de thuiswedstrijd tegen Fleringen JO8-1G.