Wedstrijdverslag avc Heracles JO8-2G vs Fleringen JO8-1G
Zorg dat je goed zichtbaar bent
7 oktober 2019
Kantine zaterdag 19 oktober
14 oktober 2019

Ook op deze eerste zaterdag in oktober ging de correspondent weer vroeg het bed uit om een wedstrijdverslag te maken van het nog altijd ongeslagen avc Heracles JO8-2G team.
Op het vroege tijdstip van 8.30 uur was het weer druk langs de lijn aan de Verlengde Sportlaan.

Vol enthousiasme zag iedereen al de fanatieke warming-up van de spelers.
Sam, Jesse, Stef, Finn, Anne, Koen, Eren, Daniel en Daan waren vooraf al overtuigd van een overwinning op Fleringen.
Vooraf vertrouwen hebben in een goede afloop is helemaal goed maar uiteraard moet het nog wel waar worden gemaakt tijdens de wedstrijd.

Waar vorige week de eerste de beste aanval de 1-0 voorsprong betekende kwamen de spelers van Heracles vandaag van een koude kermis thuis. Geen voorsprong maar een achterstand.
Een dieptebal over onze verdediging heen bracht de spits van Fleringen alleen voor onze keeper met een 0-1 achterstand tot gevolg.
De spelers wisten dat ze uit een ander vaatje moesten gaan tappen om niet tegen de eerste nederlaag van het seizoen te gaan aanlopen.

Na wat aanwijzingen van de trainer werden de spelers echt goed wakker. De keeper van Fleringen werd bestookt met flink wat schoten op doel. Was het niet de keeper die de ballen tegenhield dan was het wel de verdediging van Fleringen die steeds verder achteruit gedrukt werd.
Maar uiteindelijk werd het gaatje gevonden door Daniel die de 1-1 binnenschoot.
Na de 1-1 werd het voor rust nog mooier voor de supporters van Heracles. Door doelpunten van Daan, Sam en Koen werd de voorsprong uitgebouwd naar 4-1.

In de 2e helft kwam duidelijk het krachtsverschil naar boven toe. Met het sterke middenveld van Eren, Stef, Finn en Anne werd Fleringen constant onder druk gezet. De score liep dan ook snel 8-1.
Toen deze ruime voorsprong werd bereikt lieten ze de teugels wat vieren, wat leidde tot wat doelpogingen voor Fleringen. Maar dankzij de sterk spelende keeper Jesse werd de ruime voorsprong makkelijk behouden.

Het slotakkoord was echter weer voor de Heraclieden die de zege nog meer glans gaven door nog 3 schitterende goals te maken. Einduitslag werd dus maar liefst 11-1 in deze sportieve wedstrijd.

Volgende week een uitwedstrijd voor de Zwart Witten dan gaan de degens gekruist worden met het Vriezenveense DOS ’37. Aanvangstijd wedstrijd 8.30 uur, de kaartverkoop voor deze wedstrijd is vanmorgen al begonnen, wees er snel bij.

Met sportieve Zwart-Witte groet,

R.E. Porte

In een nieuw venster