wedstrijdverslag AVC F4-ON F3
De Mini’s en de F-League gaan weer van start!
24 augustus 2016
wedstrijdverslag Luctor F2-AVC F4
29 augustus 2016

AVC (F4) – Oranje Nassau (F3): 1-10 (0-4)

Men neme 9 stuiterballen aan het eind van hun vakantie. Voeg daar nog heerlijk weer aan toe en laat de (groot)ouders en andere enthousiaste liefhebbers langzaam aan aansluiten langs de lijn. Laat dit even inwerken en je hebt de juiste ingrediënten voor een fantastische voetbalavond. De eerste echte officiële wedstrijd van deze toppers, die door Hans, Bas en de andere ‘koks’ in de F-League zijn klaar gestoomd voor het echte werk.

Zie de wedstrijd als een hoofdgerecht (alle betrokken ouders zijn er dol op) met de penalties na afloop als toetje.

De uitslag doet vermoeden dat we naar de slachtbank zijn geleid, maar door mijn zwarte-bril heb ik de wedstrijd anders beleefd. Ons team was bijna compleet, alleen Santi genoot nog van de laatste uurtjes op zijn vakantie. Dus met Daan op doel en met Levi, Rienke, David, Aeron, Niek, Omer, Ties & Lex in het veld, waarvan de meesten 1 training in de benen hadden, trokken we ten strijde tegen Oranje Nassau. Ze hadden een aantal 2e jaars rond lopen en dat is helemaal niet erg. Sterker nog: daar word je snel zelf beter van. Onze kleine pitbulls waren niet bang en deden hun best om te scoren, wat bijna een paar keer lukte. Er werd keihard gewerkt en bij het wisselen werd er gretig gebruik gemaakt van de bidons (dank je wel Jan !). Dat we in de laatste minuut nog een doelpunt maakten via Rienke was natuurlijk meer dan verdiend.

Om de tenues compleet te maken, hebben we gevraagd om de sokken bij de shirts en broekjes te doen. Als er een keer iemand niet aanwezig kan zijn, heb je namelijk een compleet tenue voor een invaller. Fijn om te zien is, dat de doeltjes door onze eigen sterke vaders zijn neer gezet en er al om de wasbeurt werd gevraagd en is er door de ouders langs de lijn geopperd, dat diegene met de wasbeurt ook de krat bidons mee neemt, top !

Tevens wil ik hier nog een woord van dank richten aan de vrijwilligers van de club, de mensen die achter de schermen werken om het allemaal voor elkaar krijgen dat onze helden kunnen voetballen: de schitterende kleedkamer waar we in mogen omkleden, de tenues die met zorg zijn samengesteld, het verplaatsen van de wedstrijd i.v.m. vakantie, de scheidsrechter,  ballen die ter beschikking worden gesteld.
Veel mensen vergeten dat, maar wij niet: onze dank  is groot !