Verslag meidentoernooi Mo13-1
Fysiotherapie bij AVC
31 augustus 2021
Coronaregels en kantine AVC Heracles
23 september 2021
Op zondag 29 augustus 2021 vond, op het Sportpark van ATC’65 te Hengelo, het AH Marcel Berghuis meidentoernooi plaats. AVC Heracles werd hierbij vertegenwoordigd door ons meisjesteam MO13-1.
Om 08.45 uur begonnen de dames aan de eerste wedstrijd in hun poule. Het bleek een goede start van het toernooi te zijn, want ze wonnen deze wedstrijd met 2-0. Wat was het fijn om weer (als vanouds) als supporters hierbij aanwezig te zijn. Vervolgens werd de 2e wedstrijd in de poule gespeeld en deze werd glansrijk gewonnen met 5-0. Na de 3e en 4e wedstrijd kon de overwinning ook worden gevierd, want beide wedstrijden werden met 3-0 gewonnen.
En daar stonden “onze” toppers ineens te vlammen in de super spannende halve finale. Daar waar ze in de poule fase al snel de wedstrijd wisten te beslissen was het in de halve finale een stuk spannender. Na het verstrijken van de reguliere speeltijd was het nog steeds 0-0. De beslissing moest volgen na het nemen van een reeks van 3 penalty’s. Wat was het spannend en wat ontzettend knap dat ze de halve finale uiteindelijk wisten te winnen met 3-2.
Ten slotte de finale. Deze was minstens zo spannend als de halve finale. Kort voor het einde van de wedstrijd wist de tegenstander (VV Reutum) op voorsprong te komen. Deze achterstand was door AVC helaas niet meer in te halen en ze verloren de finale met 0-1.
Het eindresultaat is een meer dan verdiende 2e prijs op dit toernooi! Een geweldige prestatie waar iedereen ontzettend trots op is!
Al met al een geslaagde aftrap van het nieuwe seizoen.
Meiden, trainers en leider: “Keep up the good work”.