Coronaregels en kantine AVC Heracles
Verslag meidentoernooi Mo13-1
2 september 2021
Gezocht voor diverse meidenteams
3 oktober 2021

Beste leden, bezoekers en andere betrokkenen,

Vanaf aankomende zaterdag 25 september worden de coronaregels verder versoepeld. Voor AVC Heracles betekent dit het volgende:

1. Voor alle aanwezigen die in de kantine zitten en een hapje/drankje nuttigen, zowel staand als zittend, is een coronabewijs nodig. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook als de persoon in de hiervoor aangewezen gedeelten van de kantine plaatsneemt.
2. Een hapje/drankje nuttigen in de kantine is alleen toegestaan in de gedeelten buiten de op de grond aangegeven coronalooproute. Zo houden we de mogelijkheid om binnen de coronalooproute een drankje/hapje af te halen zonder dat hiervoor een coronabewijs nodig is.
3. In de kantine hangen posters die duidelijk aangeven wanneer wel en wanneer geen coronabewijs nodig is. Houd hiermee rekening.

Binnen AVC Heracles hebben we geen vaste barbezetting. En daarom doen wij een groot beroep op jullie medewerking. Maak je gebruik van de kantine anders dan alleen afhalen? Zorg er dan voor dat je in het bezit bent van een coronabewijs. Zo voldoen we ons aan de coronaregels en staat de veiligheid van een ieder voorop.

We hebben al vele coronaregels overleefd met elkaar. En wij verwachten dat we dit nu ook weer voor elkaar krijgen met elkaar.

Alvast hartelijk dank voor een ieders medewerking.

Bestuur AVC Heracles

Samen zijn we sterker!