Verslag AVC Heracles JO11-4 tegen Borne
Column augustus
28 augustus 2019
Inloopspreekuur Fysiotherapie De Graven Esch
3 september 2019

Hallo AVC-ers,

Hier ons 1e verslag van het seizoen en wij zullen jullie hier regelmatig mee verblijden.

Wie wij zijn? Wij zijn AVC Heracles jo11-4: Maxim, Robin, Nicole, Eroz, Thies ,Giovanny, Vin, Guido en Mayisha. Onze leider en trainer zijn Gerald en Stefan.

Onze 1e wedstrijd op een voor ons groter veld moesten we tegen Borne. Omdat Giovanny de dag ervoor 10 jaar was geworden en dit groots gevierd moest worden want ja je wordt maar 1 keer 10 jaar, zouden we deze wedstrijd zonder reserve voetballen. Helaas liet onze keeper het ook nog eens afweten dus toen moest er geïmproviseerd worden. Gelukkig hadden we al snel in Niels onze reddende engel gevonden.
Deze gebrekkige voorbereiding deed ons helaas de 1e helft wel de das om en we kwamen dan ook dik achter. Ondanks dit kregen we via Mayisha en Eroz toch nog een paar goede kansen.

De 2e helft ging een stuk beter en met Nicole in plaats van Robin in de goal werd er via Nicole toch nog een goal gemaakt. We begonnen goed te verdedigen, Thies, Vin en Guido zorgden ervoor dat Borne in de 2e helft veel minder te vertellen had en als ze erdoor kwamen was daar nog altijd Robin met zijn reddingen. Niels en Thies kregen zelfs nog een paar goede kansen.

Uiteindelijk werd het helaas 1-11 voor Borne maar we beleven positief voetballen en elkaar de bal gunnen.

Ook nieuwsgierig geworden? Kom gerust naar ons of een ander jeugdelftal kijken.