Verslag 35+ voetbal / nieuwe Sponsor
10 september 2019

Dag AVC-ers,

Het bekeravontuur van ons j011-4 bracht ons bij SV Almelo.

Helaas besloot onze vaste keeper om wat anders te gaan doen als voetballen. Dit zou betekenen dat we zonder wissels zouden moeten spelen.

Maar de slogan van AVC Heracles is niet voor niets Samen staan we sterker! Met Kaylinn en Cas erbij konden we gaan ballen.

De 1e helft waren beide teams even sterk maar was Almelo.net iets wakkerder en zij maakten al snel 1-0. Hierna hadden we vooral pech dat we of net in het zijnet, op de keeper, op de paal of op de lat schoten. Vooral Nicole was onze grootste pechvogel.

De 2e helft ging Robin voetballen en Nicole keepen. We bleven kansen houden en kregen via een handsbal zelfs een penalty. Robin nam m schoot en de bal ging een cm langs de paal. Helaas wel aan de verkeerde kant van de goal. Toch bleven we aanvallen en dit resulteerde in een paar goede counters van Almelo waardoor zij op 3-0 kwamen. We gaven de moed niet op en via Mayisha kwam de bal bij Giovanny en hij maakte 3-1.

We bleven maar aanvallen maar Almelo was wat slimmer met de kansen en zij maakten al gauw 5-1. Toch werd ons aanvalsspel wel beloond, Mayisha maakte haar 1e van de hopelijk vele doelpunten . Op het eind werd het nog spannend en Guido mocht de eindstand bepalen op 5-3 voor Almelo.

We hebben goed gevoetbald en uiteindelijk was het de wedstrijd van de pech en de gemiste kansen.

Tot de volgende hopelijk weer spannende wedstrijd!