NIEUWJAARSRECEPTIE 2023 ✨
Overlijden Wietse Kootstra
28 januari 2023
SAVE THE DATE – BINGO !!
11 maart 2023

Afgelopen zaterdag stond na afloop van de 2-1 overwinning van het eerste elftal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op het programma. Gezamenlijk werd er in een bomvolle kantine teruggekeken op het afgelopen jaar, maar bovenal vooruit gekeken naar wat er ons in 2023 te wachten staat.
Uiteraard werden eerst alle jubilarissen in het zonnetje gezet. Verschillende leden bereikten het afgelopen jaar een indrukwekkend aantal jaren lidmaatschap, waarvoor hulde. Zij kregen een bos bloemen en een glazen gebaar van dank uitgereikt.
Vervolgens werd de stand van zaken omtrent de uitbreiding besproken, waarbij werd aangekondigd dat in maart de schop in de grond gaat. Onze accommodatie gaat nagenoeg volledig op de schop. Dit zal aankomend half jaar zo nu en dan zijn aanpassingen vereisen, maar gaat ons enorm veel opleveren aan het begin van seizoen ‘23/24.
Daarnaast bestaat AVC Heracles dit jaar 120 jaar. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is er voor gekozen een feestweek te organiseren omtrent het Almeloos Feestje. In de week van 3 t/m 9 juli zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden op onze accommodatie, waarvan de invulling gaandeweg bekend zal worden gemaakt.
Als laatste werd er een dringende oproep gedaan om met zijn allen de schouders eronder te zetten en inzamelingsactie’s op touw te zetten. Ondertussen zijn we op ongeveer op een derde van het streefbedrag van €100.000 beland. Wat zou het gaaf zijn als we dit bedrag gezamenlijk kunnen gaan bereiken.

Bij deze nogmaals, lijkt het je leuk om op een ludieke of bijzondere manier geld in te zamelen voor AVC, ga er dan voor! Alle kleine beetjes helpen om dit 2023 tot een groot succes te maken voor ons als AVC Heracles. Aan een ieder bedankt voor zijn of haar komst en we hopen u snel weer te zien op ons terrein.

Bestuur AVC Heracles ⚽️