Overlijden Wietse Kootstra
Koeken Actie AVC Heracles
27 januari 2023
NIEUWJAARSRECEPTIE 2023 ✨
6 februari 2023

Overlijden de heer Wietse Kootstra

Afgelopen week heeft het bestuur kennis genomen van het overlijden van ons oudste lid, Wietse Kootstra. Wietse is meer dan 75 jaar onafgebroken lid van onze club, AVC Heracles, geweest.

Wietse was actief als administrateur bij de vereniging en heeft daarnaast jarenlang gewerkt bij en in het betaalde voetbal, in het jaar 1985-1986 had hij bovendien zitting in dat bestuur.

Vanwege zijn leeftijd is Wietse de afgelopen jaren helaas niet veel meer bij AVC geweest.

AVC Heracles neemt met het overlijden van Wietse afscheid van een AVC-er en Heraclied in hart en nieren, die veel in het verleden voor beide verenigingen heeft betekend en derhalve bij AVC tot erelid is benoemd.

Aankomende maandag 30 januari van 19.00 uur tot 19.30 uur heeft een ieder de mogelijkheid om afscheid van Wietse te nemen en te condoleren in Uitvaartcentrum Almelo, Vredehof, Willem de Clerqstraat 89 te Almelo.

In verband met zijn overlijden zal volgend weekend een minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd van het eerste worden gehouden alsmede tijdens de nieuwjaarsreceptie en zal het eerste spelen met rouwbanden.

Wij wensen zijn familie sterkte met het verwerken van dit verlies.

Wietse is 90 jaar geworden.