Namens het bestuur
De toestand van de velden bij AVC Heracles.
5 maart 2020
Informatie omtrent het nieuwe seizoen.
3 april 2020

Beste leden, vrienden en alle andere betrokkenen bij AVC,

Het zijn bijzondere, ingrijpende en verwarrende tijden. Door het coronavirus is alles in een kort tijdsbestek volledig anders en is voetbal van ondergeschikt belang geworden. Twee weken geleden leek het nog een ver-van-je-bedshow, maar inmiddels weten we allemaal dat het nu helaas dichtbij is gekomen. Veel instellingen en gebouwen zijn gesloten om verdere verspreiding te voorkomen en in de supermarkt voelt het niet als hoe het normaal is. Kortom, de impact op ons dagelijks leven is van alle kanten te merken, te voelen en te zien.

Zo ook binnen en bij AVC Heracles. Speelden we op 7 maart nog gewoon al onze competitiewedstrijden, nu ligt de voetbalcompetitie in ieder geval tot en met 6 april stil. Ook zijn alle overige (voetbal)activiteiten binnen AVC Heracles (tijdelijk) stil gelegd en is zelfs onze accommodatie volledig gesloten voor publiek.

Net als jullie, hopen wij als bestuur, dat we deze periode spoedig achter ons kunnen laten en weer vooruit kunnen kijken. In de tussentijd houden wij de landelijke ontwikkelingen goed in de gaten. De richtlijnen van de overheid en de KNVB zullen hierbij leidend zijn. Zodra het weer mogelijk is om onze activiteiten als voetbalvereniging te hervatten, zullen wij dit doen en jullie hiervan op de hoogte brengen.

 

Voor nu zeggen wij:

Zorg goed voor elkaar en jezelf.

 

Zwarte-witte groet,

 

Bestuur AVC Heracles

Samen zijn we sterker!