Welkom bij AVC Heracles

Welkom op de website van AVC Heracles! Op deze website vind je alles wat er maar te weten valt over onze club. Toch niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Mail dan naar het internetteam via info@avcheracles.nl en zij verwijzen je door naar de juiste contactpersoon.

AVC Heracles werd op 3 mei 1903 opgericht en heeft circa 600 leden. Onze teams spelen hun thuiswedstrijden op Sportpark AVC Heracles aan de Verlengde Sportlaan 1 te Almelo.

Coronaplan AVC Heracles

De actuele corona-regels van AVC Heracles zijn terug te vinden op onze speciale corona-pagina. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Het laatste nieuws

Fysiotherapiepraktijk De Graven Esch

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om naar het inloopspreekuur te komen op de accommodatie van AVC Heracles. Men wil de gezondheid van personeel en van de sporters zoveel mogelijk waarborgen. Daarom zal het inloopspreekuur niet meer op de locaties plaatsvinden maar alleen in de praktijk. Het kan dan op afspraak (via app, mail of telefoon) en op de zaterdagochtend. Telefoonnummer : 0546-816923

 

Wij hebben inmiddels al veel sporters van AVC Heracles kunnen helpen met hun beginnende blessures en ervoor kunnen zorgen dat dit niet een langlopende blessure werd.

Wij (Thirza en Rutger) willen jullie uitnodigen om bij (beginnende) blessures ons kosteloos te bezoeken voor een eerste screening. Een tijdige screening en behandeling kan veel klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het voetbal seizoen kunt genieten.

 

Almeloos Feestje

Elk jaar speelt Heracles Almelo haar eerste oefenduel op ons hoofdveld tegen een, voor de gelegenheid samengestelde, selectie van spelers uit diverse Almelose voetbalverenigingen. Dit evenement is bekend geworden onder de naam ‘Almeloos Feestje’. Deze drone-beelden, gemaakt door Scott Golbach, zijn van de editie van 2017.

Video: Scott Golbach