Corona protocol

Beste ouders, leden, vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij AVC Heracles,

Dinsdagavond heeft de overheid de coronamaatregelen verder versoepeld. Per 25 februari aanstaande is het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand houden niet meer verplicht. Wie had dat een aantal weken geleden, na deze twee lange coronajaren, kunnen denken! Het lijkt straks bijna weer als vanouds bij AVC Heracles, geweldig!

 

De aangekondigde versoepelingen gaan in stappen:

Tot vrijdag 25 februari is er voor het betreden van de kantine, de toiletten en kleedkamers nog wel een coronatoegangsbewijs nodig. De daar geldende 1,5 meter, het mondkapje bij rondlopen en een vaste zitplaats komen per vrijdag 18 februari te vervallen.

Vanaf vrijdag 25 februari hoeft ook het coronatoegangsbewijs niet meer getoond te worden bij het betreden van de kantine, de toiletten en kleedkamers.
Wel is het nog steeds nodig om met elkaar te blijven opletten zodat we elkaar niet besmetten. Het coronavirus is er nog steeds. Houd je daarom aan de algemene adviezen om verspreiding van het virus te verminderen:

  • heb je corona-gerelateerde klachten (zoals griep- of verkoudheidsklachten, hoofdpijn, hoesten en keelpijn) dan blijf je thuis (en laat je testen);
  • was regelmatig je handen;
  • schud geen handen;
  • nies/hoest in de elleboog.

 

Kantine

Voor de kantine zijn dezelfde regels als voor de horeca van kracht. De kantine van AVC Heracles sluit uiterlijk om 01.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag blijft de kantine gesloten. Op donderdag is de kantine geopend vanaf 18.00, op vrijdag vanaf 18.30 uur, op zaterdag vanaf 08.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur.

Meer informatie over corona en het protocol ‘Verantwoord sporten’ van de KNVB is te vinden op www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen

 

 

Bestuur AVC Heracles
Samen zijn we sterker!