Fysiotherapie De Graven Esch
AVC Heracles verkoopt NIX<18
1 september 2018
Informatie bijeenkomst trainers
3 september 2018
Wederom verzorgt Fysiotherapie De Graven Esch dit seizoen het inloopspreekuur bij AVC Heracles.
Vorig seizoen hebben wij veel sporters van AVC Heracles kunnen helpen met hun beginnende blessures en ervoor kunnen zorgen dat dit niet een langlopende blessure werd.
Door middel van dit bericht willen Fysiotherapie de Graven Esch en AVC Heracles jullie uitnodigen om bij (beginnende) blessures het inloopspreekuur kosteloos te bezoeken voor een eerste screening.
Een tijdige screening en behandeling kan veel klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het voetbal seizoen kunt genieten.
Alle leden van AVC Heracles kunnen vanaf maandag 10 september tussen 18.30 tot 19.30 uur het gratis inloopspreekuur binnen lopen (in de bestuurskamer).
Ook de trainers of coaches kunnen met vragen over blessures, trainingsprincipes of revalidatietraining bij ons aankloppen. Ook kijken zij graag met jullie mee tijdens een warming up en geven vrijblijvend advies.
Samen met Fysiotherapie De Graven Esch willen wij langlopende blessures voorkomen en is het belangrijk om hier tijdig naar te laten kijken. Maak hier dus gebruik van en voorkom vervelende langlopende blessures.