F7 AVC Team van de maand
Goed doen loont, zeker voor de jeugd!
2 maart 2017
Sessie 3
16 maart 2017

“F7 AVC Team van de maand”

Heracles Almelo heeft een samenwerking met AVC Heracles.  Om dit kracht bij te zetten krijgt AVC Heracles de mogelijkheid om een team dat zich sociaal inzet, in het zonnetje te zetten. De spelers van dit team kunnen dan met elkaar naar een wedstrijd van Heracles Almelo.

foto01

De maand Februari is de F7 van AVC Heracles als team van de maand gekozen. Samen met het jeugdsportfonds is gekeken naar een goede invulling. Van de beschikbare kaarten is de helft aan het jeugdsportfonds gegeven. Hierdoor konden kinderen met hun ouders naar de wedstrijd Heracles – Excelsior.

foto02

De wedstrijd zelf was een hele belevenis. Veel kinderen waren voor het eerst bij een wedstrijd van Heracles.

foto03

De opkomst tune is begonnen. Een van de team maatjes liep mee in de line up. Wat natuurlijk extra leuk was. De kinderen genoten van de spannende wedstrijd. Op de tribune gingen de Dropjes, Skier Wöske en andere versnaperingen goed rond. Heracles was in het Polman Stadion op doelpunten jacht. Kuwas mocht het eerste doelpunt op zijn naam schrijven. Bruns de 2 – 0, en te Wierik de 3 – 0. Zes minuten voor het eind maakte Kristoffer Peterson de 4 – 0 en was het feest helemaal compleet. Het is een avond geweest om niet te vergeten en waar iedereen met veel plezier op terugkijkt.

foto04

We zijn benieuwd welk team volgende maand een fantastische beleving mag hebben bij Heracles Almelo. Namens team JO9-07 willen we Heracles Almelo en het Jeugdsportfonds enorm bedanken.

foto05