Coördinator Opleidingen
Voorlopige indeling o8-o12
15 april 2021
Nieuwsbrief 15 mei 2021  
15 mei 2021

AVC Heracles heeft zich per seizoen 2021-2022 versterkt met een geweldige coördinator Opleidingen. Hij stelt zich even aan u voor:

Mijn naam is Nick Pol, 26 jaar en woon nu een jaar in Almelo. Zelf voetbal ik al vanaf mijn 4e. Naast het voetballen en werken bij GSMpunt.nl, volg ik de studie Toegepaste Psychologie aan het Saxion in Deventer.

Op mijn 19e besefte ik dat er toch wel heel veel voetballers waren die veel meer talent hadden dan ik. Daarom ben ik toen, naast het voetballen, training gaan geven. Dit doe ik nu nog steeds met heel veel plezier.

Vorig seizoen ben ik in contact gekomen met AVC Heracles en heb ik geholpen bij de Plus-groep. Tijdens die periode heb ik al een klein beetje kennis kunnen maken met de club. Door de gesprekken die ik toen had op de club, werd ik al enthousiast over het beleid. Dit enthousiasme was wederzijds, want de club heeft me gevraagd of ik wil bijdragen aan het verder ontwikkelen van de opleiding die in de onderbouw wordt aangeboden. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken.

Het resultaat: vanaf het seizoen 2021/2022 start ik bij AVC met het verder vormgeven van de opleiding voor de spelers in de onderbouw. Dit ga ik doen door samen met de betrokken trainers een plan op te stellen over bijvoorbeeld de manier van trainen en begeleiden. Daarnaast ben ik ook regelmatig op de vereniging te vinden om te kijken hoe de trainers en spelers zich ontwikkelen.

Op die manier hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren om de opleiding van de club naar een hoger niveau te tillen. Daarbij vind ik het vooral belangrijk dat alle spelers dezelfde mogelijkheden krijgen om zich zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen.

Hopelijk kan er volgend seizoen weer ‘gewoon’ gevoetbald worden. Ik heb er in ieder geval zin in!

Nick van harte welkom bij onze mooie vereniging. Wij zijn er van overtuigd dat jij met je kennis en enthousiasme onze trainers en spelers beter kunt maken. Heel veel succes !

namens de Technische Commissie