AlmeloosFeestje groot succes!
11 juli 2015 AlmeloosFeestje 2015
26 juni 2015
HNDB verslag AlmeloosFeestje
12 juli 2015

Op het terrein van AVC Heracles was ook dit jaar weer een gezellig sfeertje waar het weer prachtig op in speelde. Het was warm, soms te warm voor de spelers om te voetballen, vandaar dat Luinge ook had gekozen om het spel halverwege de beide speelhelften stil te leggen voor een “drinkpauze”. Aan de kant was het voor de vele supporters een goede reden om maar wat vaker dan normaal een versnapering te nuttigen.

Heracles begon in dezelfde opstelling als de vorige week in Wierden en ook nu leek het team dat de eerste helft speelde op het team dat de beloften zullen zijn aankomend jaar. Heracles begon moeizaam en de Almelose Selectie kreeg zelfs een paar kleine kansen. Dewi Perik kwam een aantal keer oog in oog te staan met Renze Feij, maar de scherpte ontbrak nog een beetje bij de Almelose Selectie waardoor de 0-0 op het scorebord bleef staan. Heracles speelde rustig en bouwde langzaam van achteruit op. Toch brak de verdediging van de Almelose Selectie een aantal keer. Uiteindelijk was de ruststand 0-5 voor Heracles. Doelpuntenmakers waren Hemmink, Gosens, Sibum en Gladon (2x).

Na rust kwamen dus de spelers in het veld die hoogstwaarschijnlijk het “eerste team” gaan vormen. Ook aan de zijde van de Almelose Selectie waren er een aantal kleine veranderingen. Dat zorgde er echter niet voor dat de eer voor de Almelose Selectie gered kon worden. Heracles scoorde nog drie extra goals. Dit keer waren Weghorst, Tannane en Darri trefzeker, waardoor de teller uiteindelijk op 0-8 bleef steken voor Heracles. Het was in elk geval weer een prima Almelo’s Feestje en we gaan er natuurlijk van uit dat we volgend jaar de 7e editie van dit feestje mee gaan maken.