Verslag toernooi JO9-1
Super Sunday!!!
17 mei 2018
Foto’s laatste training F-League
30 mei 2018

Toernooi bij sc ’t Gooi

Op 2e Pinksterdag was AVC Heracles JO9-1 uitgenodigd voor een zeer sterk toernooi bij sc ’t Gooi. Daar ging mijn dagje Woonboulevard J. In de vroege ochtend vertrokken we vol goede moed en schitterend weer richting Hilversum. Aangezien we het toernooi op een ouderwets half veld zouden spelen, was Tiago aangesloten om mee te doen. Het toernooi werd groots geopend door de wethouder, waar we vooraf met de clubvlag werden voorgesteld en een ererondje over het hoofdveld mochten lopen. De eerste wedstrijd speelden we tegen Altius, een Hilversumse eersteklasser, waar we (ondanks de magere uitslag) geen moeite mee hadden. Omer knalde ‘a la Christiano Ronaldo’ zijn vrije trap binnen.

De 2e wedstrijd mochten we tegen het Leidse UVS en ook die pot verliep naar behoren: Santi met een schitterende diagonale knal over de keeper en Leev met een prima dribbel zorgden voor de zege.

De 3e en laatste poulewedstrijd moest uitmaken wie de poulewinnaar zou worden. We troffen Born to Play, een voetbalschool uit Amsterdam, dat diverse spelers bij elkaar had gezocht voor dit toernooi. Die bleken inderdaad een maatje te groot, maar wat een strijdlust lieten onze mannen zien.

   
Hadden we ons toch maar even geplaatst voor de winnaarspoule, met clubs als Sparta, Excelsior en allemaal hoofdklassers. Die bleken voor ons allemaal een maatje te groot. Als eerste Ter Leede, die we met 4-0 verloren. Dit was de enige wedstrijd waarbij de inzet te wensen over liet. Hierna troffen we Reiger Boys, waarbij Jesse ons op een voorsprong trakteerde. Helaas bogen de Reigers dit om in een 4-1 zege voor hen. In de 3e wedstrijd in deze winnaarspoule onderscheidde Dane zich met puik keeperswerk en na de 3-0 achterstand kopte Niek een hoekschop heel beheerst binnen.

De laatste partij ontmoetten we Zeeburgia, ook wel bekend als de kweekvijver van Ajax, dat ons op de grootste nederlaag van de dag trakteerde. Ondanks de inzet van Aeron en Levi achterin werd het 6-0 en was Niek de stand-in-keeper. We eindigden dus bij de beste 20 teams (van de 40) op dit toernooi en jullie kunnen trots zijn op jullie inzet ! Weten jullie een beetje wat jullie straks kunnen verwachten bij het toernooi in Rijswijk om de Lex Immers Cup.