Vanaf dinsdag 24-11 kunt u pinnen bij AVC Heracles
Gezamenlijk ontbijt van het derde en vierde
15 november 2015
Opening kunstgrasveld komende vrijdag
21 november 2015

Beste leden,

Vanaf volgende week dinsdag hebben wij een nieuw kassasysteem in de kantine. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal AVC Heracles helpen met de administratie van de kantine.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijke pinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van PIN minder contant geld achter de bar aanwezig zijn wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:

  • In de kantine met contanten;
  • Met je (contactloze) PIN-pas;
  • Met uw knipkaart (geld alleen voor leiders en trainers).

 

Voor verdere vragen over deze kassa, kunt u zich richten tot Ronnie Munster, Arjan Boertien , Femke en Bernard of een van de bestuursleden. Mailen kan ook,  hoofdbestuur@avcheracles.nl

Met sportieve groeten,

AVC Heracles