Van de voorzitter
Trainen als een échte Heraclied!
21 september 2017
VC Fleringen – AVC Heracles
25 september 2017

 

Dit weekend wordt er weer afgetrapt in competitieverband en als ik dan het enthousiasme bespeur op de velden tijdens beker- en oefenwedstrijden dan kun je merken dat iedereen er weer veel zin in heeft.

Onze vereniging heeft het afgelopen jaar veel bereikt op het gebied van accommodatie, vrijwilligers, sponsoring en wat al dies meer zij. Enorm fijn om te zien dat steeds meer mensen zich betrokken voelen en dat ook laten zien in de mate waarin men mee doet en denkt om de club structureel op een hoger plan te krijgen.

Dit in alle facetten van het verenigingsleven. Er zijn plannen gemaakt en gerealiseerd. En er worden nog meer plannen gemaakt om te realiseren waarbij we weer moet putten uit de beschikbare vrijwilligers die de schouders er onder gaan zetten. Er is nog een lange weg te gaan om het totaalplan gereed te hebben maar daar hebben we alle vertrouwen in dat het gaat lukken.

Op sportief gebied willen we graag dat het niveau waarop we willen voetballen omhoog gaat. Voor ons 1e elftal betekent dit dat we naar de 4e klasse willen promoveren. De voorbereiding was een goede waarbij tegen clubs uit hogere klassen steevast goed werd gespeeld en het elke week beter ging. Helaas kwamen we een doelpunt tekort en konden we net niet door in het bekertoernooi. Dat werd Borne waar we nota bene zelf met 4-1 van hadden gewonnen. Ik zou iedereen willen aanraden om op zondag eens te komen kijken. Het team is een mooie mix van ervaring en jong talent. De thuiswedstrijden beginnen om 14.00 uur.

Op de zaterdagen is het de hele dag volle bak op ons complex en de kantine en velden zijn druk bezet en er heerst een gezellige sfeer. Zo af en toe hebben de mensen achter de bar het wel heel erg druk en hiervoor zoeken we nog wel wat handjes om mee te helpen om ook de stroom bezoekers op een goede manier te voorzien van hapje en drankje. Het is leuk werk en je krijgt veel lachende gezichten terug.

Binnenkort komt er een presentatie op de website waarin men kan zien welke plannen er gemaakt zijn en wat we allemaal willen realiseren. Mocht je er iets tussen zien zitten waar je affiniteit mee hebt meld je dan aan bij de betreffende commissie om ook deel uit te kunnen maken van een commissie. Er zijn mooie voorbeelden van commissies die, met veel enthousiasme en plezier, mooie dingen voor elkaar krijgen.

Eenieder die zich heeft ingezet het afgelopen seizoen wil ik namens het bestuur hartelijk danken en we hopen op een net zo’n fantastische inzet voor het komende seizoen.

Veel voetbalplezier en ook veel succes!

Ronnie Munster