UPDATE VAN 7 MEI 2020
De eerste trainingen
4 mei 2020
UPDATE VAN 12 MEI 2020
12 mei 2020

Beste leden, vrijwilligers en alle andere betrokkenen bij AVC Heracles,

Gisteren heeft het kabinet, per 11 mei, een versoepeling van het buitensporten voor personen boven de 18 jaar aangekondigd. Dit betekent dat deze groep ook weer mag komen trainen bij de eigen sportclub. Wij zijn nog in afwachting van de gemeente Almelo, die ons de laatste veiligheidsrichtlijnen omtrent deze groep zal doorgeven. Voor het hervatten van de trainingen zijn de uitgangspunten in ieder geval gebaseerd op de richtlijnen van de RIVM en de gemeente. Ons streven is om de trainingen voor deze groep te hervatten met ingang van volgende week, nadere info ontvangt men van hun trainer dan wel begeleider.

 

In de afgelopen week zijn wij als club al begonnen met de trainingen voor de jeugd onder 18 jaar. Dit was voor hen, en ook de ouders, geweldig. Eindelijk kon de jeugd hun vriend of vriendinnetje weer zien en hun favoriete hobby uitoefenen. Het enthousiasme en fanatisme straalde ervan af!

Dat de jeugd weer kon trainen is mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers en het snelle handelen en schakelen van de TC onder leiding van Peter van Meerten, dank hiervoor.

 

Ten slotte heeft elk voordeel wel een nadeel en dat is dat de kantine vooralsnog niet eerder open mag en kan dan 1 september. Dit betekent dat het “kantine-seizoen” helaas is afgelopen en hierbij willen wij alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om de kantine draaiende te houden bedanken voor hun inzet, super! Wij hopen volgend seizoen weer een beroep op jullie te kunnen en mogen doen…

Voor het overige zeggen wij:

Zorg goed voor jezelf en elkaar!

Zwarte-witte groet,

Bestuur AVC Heracles

Samen zijn we sterker!