Trainen en de winterstop
Circuittraining
6 november 2018
Stem op onze clubheld
12 november 2018

Gedurende de periode 22 dec 2018 t/m 6 jan 2019 zullen er geen trainingsactiviteiten plaatsvinden. Tot 22 december zal er gewoon worden door getraind en na de Kerstvakantie zal er op 7 januari weer worden gestart met de trainingen. Mede door de vreemde klimaatverschuivingen willen wij als vereniging niet het risico lopen dat we een winterstop inlassen en daarna worden verrast door nog twee maanden uitval. Daarom trainen we zo lang mogelijk door !

De velden 2 en 3 zullen hiervoor worden gebruikt. Bij uitval veld 2 zal er een aanpassing plaatsvinden waarbij alle teams de mogelijkheid krijgen om in ieder geval 1x te trainen op veld 3. Indien er sneeuw ligt mag ook veld 3 NIET bespeeld worden !

Selectieteams t/m de jo 12 kunnen aansluiten tijdens de circuittrainingen indien gewenst. Voor de overige teams zal er mogelijk een trainingsmoment uitvallen en/of worden verzet. Jullie zullen door de trainers/leiders worden geïnformeerd zodra er verschuivingen plaatsvinden.

Mochten er oefenwedstrijden gepland worden dan gaat dit in overleg met de TC en de consul van AVC Heracles. Verder zal de KNVB of de consul van AVC Heracles  beslissen over het doorgaan van de competitiewedstrijden.

Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en indien er vragen zijn kun je bij ons terecht.

TC AVC Heracles