Sponsor commissie
AVC Heracles herdenkt Johan Cruyff
26 maart 2016
Geen training F League Konings dag!!!
23 april 2016

De eerste borden zijn geplaatst
Wellicht zal het enkelen al zijn opgevallen maar AVC Heracles is begonnen met het ophangen van de nieuwe reclame borden rondom het nieuwe kunstgrasveld.

Hiervoor hebben wij enkele nieuwe sponsoren mogen verwelkomen, te weten,

Allure verlichting
Gevestigd in Wierden en het aanspreekpunt voor uw horeca verlichting, evenementenverlichting maar natuurlijk ook voor al uw binnen- en buitenverlichting.

Fysiotherapie de Graven Esch:
De Graven Esch is gevestigd in gezondheidscentrum De Graven Esch en verzorgt ook het gratis en vrijblijvend inloopspreekuur voor alle trainers, leiders en leden van onze vereniging.
Dus voor sportadvies, blessure advies of (voor)behandeling adviseren wij u dit te laten uitvoeren in het inloopspreekuur, elke dinsdag van 18.30 tot 19.30 uur in de bestuurskamer.

JTM Techniek:
JTM Installatietechniek is een allround installatiebedrijf uit Almelo dat verschillende diensten levert in de regio. Zij plaatsen centrale verwarmingsinstallaties, elektra, sanitair, riolering en dak- en zinkwerken.
IMG-20160415-WA0000
IMG-20160415-WA0002

Alle borden rondom het kunstgrasveld zijn voorzien van dubbelzijdige opdruk en dus van beide zijden goed zichtbaar.

Dit jaar is er veel gebeurd bij de vereniging. Er zijn nieuwe kleedkamers gebouwd die bijna klaar zijn, een prachtig kunstgrasveld met rondom alle nodige voorzieningen. Er worden nieuwe parkeerplaatsen gemaakt. Al met al goede stappen om er een mooie en nette club van te maken. Dit kan niet zonder jullie steun.

Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen en gebruik willen maken van de mogelijkheid om hun bedrijf te promoten via onze vereniging.

Wilt u ook uw reclame langs het kunstgrasveld of wilt u (uw) team sponsoren vraag dan naar de mogelijkheden via sponsorcommissie@avcheracles.nl

Ook kunt u natuurlijk één van de commissieleden aanspreken die u graag verder helpen.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie AVC Heracles

Arjan Rikmanspoel
Robert Rouhof
Roy Nijeboer
Hans Veldhuis
Milan Juninck