Rabo ClubSupport
Sparen voor onze vereniging
30 september 2020
PUPIL AAN HET WOORD
5 oktober 2020

Beste volger van avc Heracles,

 

Uw stem is geld waard!! Maandag 5 oktober start de nieuwe actie van de Rabobank. De Rabo Club Support.

 

Samen met jouw hulp kunnen we flink wat geld verdienen de komende weken.

 

Rabo ClubSupport is de opvolger van de Rabo Clubkas Campagne. Een nieuwe naam en een iets ander jasje! Nieuw is o.a. dat alleen Rabobank-leden kunnen stemmen. En klant zijn bij de Rabobank, is iets anders dan lid. Ben je een Rabo-klant, dan kun je zelf snel en eenvoudig checken of je ook lid bent. Dat kan in de Rabo App (bij het onderdeel zelf regelen). Ben je (nog) geen lid, dan kun je dat direct zelf in de app regelen. Ook het stemmen gaat dit jaar via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Net zo makkelijk!

 

Vanaf maandag 5 oktober kun je gaan stemmen. In totaal kun je straks 5 punten verdelen. Nieuw is dat je nu maximaal 2 punten kunt geven aan 1 vereniging of stichting. Vanzelfsprekend vragen wij jou of je avc Heracles wilt steunen met het geven van de 2 punten. Elke punt is geld waard! Jouw stem is dus geld waard!

Wij vragen alle mensen die avc Heracles een warm hart toe dragen te stemmen op avc Heracles.

 

Dus:

Stem vanaf 5 oktober op avc Heracles, je mag al stemmen vanaf 12 jaar. En stimuleer ook anderen zoals, vrienden, buren, familie, collega’s en kennissen dit te doen! Laat je stem(men) niet verloren gaan.

 

Alvast bedankt voor je steun en je stem.

 

#RaboClubSupport

#decooperatieveRabobank