Nieuwjaarsgroet 2022
J.O.17-1 winterkampioen
24 december 2021
Versoepelingen
16 januari 2022

Beste leden, vrijwilligers, voetballiefhebbers en alle andere betrokkenen bij AVC Heracles,

Allereerst wensen wij iedereen een mooi, sportief, gelukkig en bovenal gezond 2022! Laten we ervan uitgaan dat dit jaar iedereen zijn of haar competitie mag en kan uitspelen…

Door de huidige maatregelen kon helaas zowel de nieuwjaarsreceptie als het traditionele snerttoernooi geen doorgang vinden. Maar… Een nieuw jaar biedt nieuwe kansen, dus laten we hopen dat aanstaande dinsdag wordt besloten om de lockdown ten aanzien van de sport zal worden opgeheven en het voetballen voor iedereen weer mag. Mocht aanstaande dinsdag nieuwe mogelijkheden bieden, zullen wij jullie hiervan uiteraard op de hoogte brengen.

Trainingen voor de jeugd tot en met 17 jaar 

Na afgelopen week is in ieder geval duidelijk geworden dat de jeugd tot 18 jaar weer mag voetballen met elkaar en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Vanaf aanstaande dinsdag kunnen en mogen zij dus weer op hun vertrouwde tijden gaan trainen, zo lang de training maar voor 20.00 uur geëindigd is. Via de app zijn de leiders/trainers hiervan reeds op de hoogte gebracht. Om de bewegingen om en op onze accommodatie te beperken verzoeken wij de ouders om niet te blijven kijken achter de hekken en uw kind bij klachten altijd thuis te houden.

Voor nu zeggen wij, zorg goed voor elkaar en jezelf, maar blijf bovenal gezond!

 

Zwarte-witte groet,

Het bestuur van AVC Heracles,

 

Samen zijn we sterker!