Kennismaking hoofdsponsor Adelbert Knol.
Geen selectievoetbal bij jongste jeugd
16 maart 2019
De Commissie Technische Voetbalzaken
19 maart 2019

Kennismaking met onze hoofdsponsor Adelbert Knol.

Velen van jullie zullen hem al kennen en Knol drankenhandel is de afgelopen acht jaar, maar ook de komende jaren, hoofdsponsor van AVC Heracles.
Adelbert Knol is 49 jaar, is getrouwd en heeft een dochter en een zoon.

De drankenhandel is Adelbert met de paplepel ingegoten en Adelbert zit al sinds zijn 16e in het familiebedrijf. Het was al snel duidelijk dat hij hier zou blijven werken want het ondernemerschap trok hem gelijk. Ook zat hij vroeger meer op de zaak van zijn vader dan op school. Toen hij 26 was nam hij de drankenhandel Knol over van zijn vader en heeft hij samen met zijn vader de groothandel opgezet en hebben ze dit de afgelopen jaren uitgebreid tot de groothandel die er nu staat.

Het bedrijf groeit nog sterk en dit wordt mede gerealiseerd door de kernwaarden die zijn hanteren: Servicegerichtheid, goede prijs en kwaliteit verhouding en staan zij dicht bij de klanten.

Adelbert is van jongs af aan al betrokken bij de club en andere Almelose activiteiten. Zijn ouders sponsorende Heracles. Door deze vroege verbinding met de club heeft hij dit voortgezet en uitgebreid met diverse andere activiteiten, zoals het welbekende “Almeloos feestje “ die hij nu al zeven jaar met de commissie organiseert. Ook heeft hij vele uren bier getapt in de kantine van AVC Heracles en heeft hij mede de barcommissie opgericht.

Adelbert vindt het belangrijk dat er bij de vereniging, maar ook daarbuiten, altijd professioneel en sportief omgang met elkaar moet zijn. zowel op het veld als naast het veld. Met de kleding van AVC Heracles en de sponsor ben je het visite kaartje van de club.

Drankenhandel Knol kunnen jullie vinden aan de Deldensestraat 125 in Almelo.
Hier kan iedereen terecht voor vele soorten dranken en aanverwante artikelen.

Vanuit de groothandel geleverd aan bedrijven, horeca en instellingen. Ook hebben zij een zeer breed aanbod voor particulieren en helpen zij u graag bij uw feesten en/of evenementen.

Via sociale media (facebook en de website http://www.knoldranken.nl/) worden regelmatig aanbiedingen aangeboden en ‘like and win acties’ te vinden.

Mochten jullie nog vragen hebben aan Adelbert of Drankenhandel Knol, dan zijn ze bereikbaar via email (adelbert@knoldranken.nl) of via telefoonnummer 0546-813351