Jeugd Voetbal Trainer JVT
Ongeslagen Winterkampioen!
1 december 2018
Het geluid van AVC Heracles
11 december 2018

Beste trainers,

We lopen wel eens te mopperen op de jeugd, maar bij AVC Heracles kunnen we best wel erg trots zijn op onze spelers uit de o15, o17, o19 en uit de seniorenelftallen.

Zij zijn zeer begaan met de club en zijn naast hun eigen trainingen en wedstrijden aanwezig bij de diverse jeugdteams die zij trainen en begeleiden. Omdat wij in 2024 onze groep trainers volledig opgeleid willen hebben en op elk team een gecertificeerde trainer moet komen te staan, hebben de eerste gesprekken plaats gevonden. Hieruit blijkt de betrokkenheid en hebben zich inmiddels 10 spelers opgegeven om bij te dragen aan de toekomst van AVC Heracles. Zij zullen in het voorjaar (mogelijk al eind februari) de KNVB opleiding Jeugd Voetbal Trainer JVT gaan volgen bij AVC Heracles. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar (max 22). Deze opleiding wordt betaald door de vereniging (u verbindt zich voor twee jaar aan de vereniging is wat wij van u terugvragen). Daarnaast zullen de randvoorwaarden goed geregeld zijn (kledingpakket) en u zult bij diverse activiteiten en clinics aanwezig mogen zijn. Opgave kan tot 18 december 2018 dmv een email aan tc@avcheracles.nl Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende website:

https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/opleidingen/trainer-coach-veldvoetbal-opleidingen/juniorentrainer

Bent en wilt u die trainer zijn die bijdraagt aan de toekomst van AVC Heracles ? Schroom dan niet en neem snel contact op met de Technische Commissie (tc@avcheracles.nl of 0645467595)Namens de TC AVC HeraclesPeter van Meerten / Rene Hoekstra