Inloopspreekuur goed bezocht!!!!!
Geen training Mini’s
25 april 2016
Afsluiting 7X7 competitie
2 mei 2016

Inloopspreekuur goed bezocht!

Half februari zijn wij, in samenwerking met Fysiotherapie De Graven Esch, begonnen met een vrijblijvend inloopspreekuur bij AVC Heracles.

De bedoeling is om sporters en begeleiders, naast het bieden van sportplezier aan jong en oud, ook de juiste begeleiding te bieden bij het sporten en, misschien wel belangrijker, tijdens de behandeling van blessures.

Dit vindt plaats elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.30 uur bij de vereniging. Dit is een vrije inloop en toegankelijk voor alle leden, ook als er niet getraind wordt op deze dag. Ook trainers en begeleiders kunnen hier advies inwinnen hoe bijvoorbeeld om te gaan met blessures, warming up etc.

Inmiddels is hier al dankbaar gebruik van gemaakt en daar zijn wij ontzettend blij mee.

Wij willen nogmaals benadrukken dat het geheel gratis en vrijblijvend is.

Dus hebt u een (lichte) klacht of vraag of wilt u met uw team eens een uitleg over het belang van een goede warming up, spreek de fysiotherapeuten hier dan op aan…

Zij willen jullie graag verder helpen!

Omdat het najaar seizoen bijna tot een einde is zullen de fysiotherapeuten tot en met dinsdag 24 mei op de vereniging aanwezig zijn. Het nieuwe seizoen zal het inloopspreekuur opnieuw plaats vinden, hierover worden jullie tijdig geïnformeerd.

Heb je toch klachten of wil je vrijblijvend advies, bezoek dan het vrijblijvende inloopspreekuur bij fysiotherapie De Graven Esch, elke zaterdag van 11.15 uur tot 12.00 uur.