Inloopspreekuur Fysiotherapie De Graven Esch bij AVC Heracles
Verkeersveiligheid bij AVC Heracles
1 februari 2018
Keuring velden
15 februari 2018

Wederom verzorgt Fysiotherapie De Graven Esch dit seizoen het inloopspreekuur bij AVC Heracles, elke maandag van 18.30 tot 19.30 uur. Dit start op maandag 19 februari as.

Vorig seizoen hebben wij veel sporters van AVC Heracles kunnen helpen met hun beginnende blessures en ervoor kunnen zorgen dat dit niet een langlopende blessure werd.
Graag willen wij (Thirza en Rutger) jullie uitnodigen om bij (beginnende) blessures ons kosteloos te bezoeken tijdens dit inloopspreekuur voor een eerste screening.

Een tijdige screening en behandeling kan veel klachten voorkomen of verhelpen, waardoor je optimaal van het voetbal seizoen kunt genieten.

Alle leden van AVC Heracles kunnen op het gratis inloopspreekuur op maandag van 18.30 tot 19.30 binnen lopen (in de bestuurskamer). Ook de trainers of coaches kunnen met vragen over blessures, trainingsprincipes of revalidatietraining bij ons aankloppen. Ook kijken wij graag met jullie mee tijdens een warming up en geven vrijblijvend advies.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons op maandagavond te bezoeken, bestaat er ook de mogelijkheid om het inloopspreekuur op de praktijk van Fysiotherapie De Graven Esch te bezoeken. Dit vindt plaats elke zaterdag van 11.15 tot 12.15 uur aan de Winkelsteeg 1A in Almelo.

Veel sportplezier!