Hebben we genoeg scheidsrechters?
Voorwedstrijd AVC Heracles – t’ centrum
25 oktober 2017
Bekladdingen
5 november 2017

Beste leden, ouders,

Momenteel is er een projectgroep aan het onderzoeken hoe het scheidsrechtersprobleem bij Avc Heracles kan worden opgelost. Dit gaat natuurlijk niet van vandaag op morgen, maar wij zijn er druk mee bezig om te kijken hoe we dit voor alle teams zo goed mogelijk kunnen oplossen.

Het is een elke week terugkerende vraag, ook bij Avc Heracles.

Hebben we genoeg scheidsrechters voor alle wedstrijden?

Er zijn steeds minder scheidsrechters beschikbaar voor het leiden van de voetbalwedstrijden. In de toekomst zal dit tekort, net als bij veel andere verenigingen zo is de verwachting, nog groter worden. Het is iedere voetbalweek een hels karwei om elke thuiswedstrijd van een scheidsrechter te voorzien. Sommige arbiters moeten zelfs twee wedstrijden of meer per zaterdag fluiten om de gaten in het wedstrijdprogramma op te vullen. Daarnaast moet er wekelijks een beroep op ouders/trainers/leiders worden gedaan om een wedstrijd te fluiten. Ook de KNVB heeft structureel een te kort aan scheidsrechters.

Een ongezonde situatie, waar jij wat aan kan doen!

Het gaat niet alleen om het aantal beschikbare scheidsrechters, het gaat zeker ook om de kwaliteit.

Scheidsrechterscursus!
Avc Heracles heeft momenteel een ernstig tekort aan scheidsrechters en daar kan jij wat aan doen! Hoe? Door je aan te melden voor de scheidsrechterscursus! Deze wordt betaald door Avc Heracles.
Als scheidsrechter van Avc Heracles wordt u uitgenodigd voor de vrijwilligersdag en voor de scheidsrechtersavond. Mocht je hiervoor belangstelling hebben dan kun je je melden bij het info@avcheracles.nl

Actie is dus geboden.

*De scheidsrechterscommissie is op ook op zoek naar een sponsor voor o.a. de scheidsrechter tenues. Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie van de Avc Heracles.