Grote Club Actie van start op 23 september
Almeloos Feestje
28 juni 2023
AVC Heracles hofleverancier kampioenenparade!
28 september 2023

Ook dit jaar neemt AVC Heracles weer deel aan de Grote Club Actie en hierbij hebben wij de steun van de leden hard nodig!!

Wat is de Grote Club Actie?
De Nationale Stichting Grote Club Actie steunt dit jaar al 51 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Zij organiseert jaarlijks een loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven. AVC Heracles kan deze inkomsten goed gebruiken in deze tijden, waaronder het verduurzamen van de accommodatie. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat er 80% rechtstreeks naar AVC Heracles. Van de overige 20% wordt deze loterij georganiseerd zodat de lotenverkopers prijzen kunnen winnen.

Start verkoop
Op zaterdag 23 september start de officiële landelijke verkoop en kunnen leden aan de slag als verkoper!! De sluiting is op 23 oktober.

Iedereen doet toch weer mee?!!!

Alle teams kunnen vanaf dit jaar alleen nog maar online loten verkopen. Je gebruikt hiervoor de link: https://lot.clubactie.nl/lot/avc-heracles/50305 en vul de naam van de verkoper in.

Mooie prijzen
Met je team naar een wedstrijd van Heracles? Probeer zo veel mogelijk loten te verkopen en win!! Voor de topverkoper hebben we uiteraard ook een leuke prijs!

Succes!