Grote Club Actie
Sponsormogelijkheden AVC Heracles
1 september 2020
Uw voordeel is ook een voordeel voor de club!
9 september 2020

Ook dit jaar zal AVC Heracles weer deelnemen aan de Grote Club Actie en hierbij hebben wij de steun van de leden hard nodig!! Wat is de Grote Club Actie?

De Nationale Stichting Grote Club Actie steunt al meer dan 40 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Zij organiseren jaarlijks een loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven.

AVC Heracles kan deze inkomsten goed gebruiken voor het verduurzamen van hun accommodatie. Van elk verkocht lot van € 3,- gaat er 80% rechtstreeks naar AVC Heracles. Van de overige 20% wordt deze loterij georganiseerd zodat de lotenverkopers prijzen kunnen winnen.

Start verkoop Op zaterdag 19 september start de officiële landelijke verkoop en kunnen de leden aan de slag als verkoper!! De sluiting is in de week van 19 oktober. (volle!) boekjes kunnen dan weer bij de trainer/leider worden ingeleverd. Ook de online verkoop kan dan worden gestopt.

Wat kunnen lotenverkopers winnen? Zowel AVC Heracles als de Grote Club Actie waarderen het enorm dat er zoveel mogelijk loten worden verkocht!

Voor diegene die de meeste loten verkoopt, stellen AVC Heracles als de Grote Club Actie prijzen beschikbaar.