Gezocht dames 30+
JO10-2 pakt tweede plek op toernooi
19 juni 2022
SAVE THE DATE
5 juli 2022

Nieuw! 7 x7 damesvoetbal 30+ bij AVC Heracles

Gezocht: dames (30+) voor een 7×7 damesvoetbalteam bij AVC Heracles

 

Heb jij in het verleden gevoetbald maar kwam daar het gezinsleven of werk tussendoor en voel je het wel weer kriebelen? Ben jij toe aan een nieuwe, andere sportieve uitdaging? Wil jij in een rustig tempo, in een gezellige groep met leeftijdsgenoten werken aan jouw conditie en voetbaltechniek? Heb jij nog nooit gevoetbald, je weet niet wat buitenspel is maar je bent toch nieuwsgierig geworden?

 

Kom dan voetballen bij ons nieuwe 7×7 damesteam!

 

AVC Heracles is een groeiende voetbalclub in Almelo met 3 meidenteams in de leeftijd MO13, MO15 en MO19. Met ingang van het nieuwe seizoen willen we ook damesvoetbal in de leeftijdscategorie 30+ aanbieden. Dit in de speelvorm van 7 x 7.

 

7 x 7 voetbal speel je recreatief, gezelligheid staat voorop. Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en slidings behoren niet meer tot het spel. Je gaat 1 x per week trainen en 1 x per maand is er een echte wedstrijd tegen een 7 x 7 damesteam uit de regio. Je speelt dan op een half wedstrijdveld en de wedstrijdtijd is 60 minuten.

 

Neem contact op met Martin Hamstra, lid TC/coördinator damesvoetbal bij AVC Heracles om je aan te melden of voor meer informatie via 06-18050871.