Fantastisch nieuws!
Hollandse avond
7 maart 2022
Paaseieren zoeken
12 maart 2022
Alles

Impressie van de toekomstige situatie

Na lang en intensief overleg met de gemeente Almelo, is het nu dan echt zover, de uitbreiding van ons complex met een extra kunstgrasveld gaat werkelijkheid worden!

Het besluit om ons complex uit te breiden met een extra veld (4de veld) is vorige week, dinsdag 1 maart, genomen door het College van Burgemeester en Wethouders en zojuist openbaar gemaakt. Nu rest bij de gemeente alleen nog de goedkeuring van de raad, deze goedkeuring zal in de komende maanden gevraagd worden. We zijn enorm blij, trots en verheugd dat het allemaal gelukt is.

Nadat de tribune onlangs werd uitgeroepen tot mooiste van Overijssel, kunnen wij nu ons daaromheen liggende sportcomplex naar een bijpassend niveau gaan tillen. Door de uitbreiding met een kunstgrasveld creëren we meer wedstrijd- en trainingsruimte. Ook kunnen we een betere kwaliteit van de velden waarborgen waardoor de verdere groei van onze vereniging voorlopig niet meer in de problemen komt. Met het oog op de toekomst, worden er nu ook stappen gemaakt in de verduurzaming van ons complex.

Uiteraard wilden we dit heugelijke nieuws als eerste met jullie als leden delen. De details van de plannen zullen worden uiteengezet tijdens de volgende Algemene Leden Vergadering, waarvan de datum nog wordt vastgesteld. Hiervoor ontvangen jullie te zijner tijd een uitnodiging. Tijdens deze ALV zal de financiële investering, waarvoor tijdens de ALV van november een mandaat is gevraagd, worden besproken en formeel de goedkeuring voor worden gevraagd.

Voor nu gaan wij vol aan de slag met de verdere uitwerking van deze prachtige plannen. Maar als bestuur kunnen wij dit niet alleen. Via de nieuwsbrieven zullen we jullie op de hoogte houden en om jullie hulp en inzet vragen wanneer nodig.

Tot snel langs de lijn of op het veld!

Zwarte-witte groet,
Bestuur AVC Heracles