Even voorstellen..
Met de Preston Palace bus naar Beltrum
4 juni 2018
Verslag trainers bijeenkomt van woensdag 6 juni 2018
8 juni 2018

Beste voetballiefhebbers,

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen.

Peter van Meerten, 52 jaar en voetbal is mijn grote hobby. Vooral het ontwikkelen en verbeteren van de kwaliteit van het jeugdvoetbal op elk niveau. Naast mijn voetbalschool waar ik trainingen, clinics en opleidingen voor scholen, bedrijven en verenigingen verzorg, train ik ook kinderen met een “rugzakje” bijv gedragsstoornis, maar ook met een licht lichamelijke handicap. Ook bij AVC Heracles is er sinds een aantal maanden een leuke sportieve groep aan het trainen op maandagmiddag. Daarnaast verzorg ik in het Afrikaanse Burundi trainingen voor trainers en spelers.
Per 1 april 2018 ben ik gevraagd om de coördinatie mbt de trainingen bij AVC Heracles te gaan ondersteunen en stroomlijnen. Iets dat ik met veel plezier heb aanvaard.

AVC Heracles is een vereniging waar een groot aantal jeugdelftallen op zaterdag mogen voetballen. Een vereniging die ook qua opleiding en kwaliteit vooruit wil. Om dit te realiseren wil ik een aantal basisvoorwaarden creëren. Deze voorwaarden mag u samen met mij bepalen. Morgen woensdag 6 juni zal er een bijeenkomst volgen waarbij ik de drie grootste pijnpunten van de trainers en leiders wil horen. Deze punten zullen ook in het seizoen 2018-2019 als eerste worden aangepakt.
Terwijl het seizoen het einde nadert zijn wij met de TC al op weg en worden er op dit moment al een aantal zaken voor het nieuwe seizoen aangepakt. Denk hierbij oa aan een doelmatige scoutingsmethode welke voor alle teams gaat gelden. Zowel voor de selecties als voor de breedtesport. Ook ben ik al regelmatig te vinden op de velden tijdens de trainingen en leg mijn oor te luister bij de trainers.

Wat ik belangrijk vind is dat we als trainers en leiders met plezier en kunde de kinderen wat leren, om zo de kwaliteit in de breedte op te schroeven. Denk hierbij aan een website waar trainingsstof staat, clinics en vooral een structuur waarbij we makkelijker, doelbewuster en doeltreffender kunnen werken als trainer en leider.
Mochten jullie vragen hebben, schroom dan niet om mij te benaderen.

Een hele fijne vakantie toegewenst!

Peter van Meerten