De KNVB Wedstrijdzaken app
VC Fleringen – AVC Heracles
25 september 2017
Panenka Magazine
30 september 2017
Tips en meer uitleg over de KNVB Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl

De eerste bekerwedstrijden zijn net gespeeld. Komend weekend gaat de competitie van start en staan er dus enorm veel wedstrijden op de planning. Spannend en vooral heel leuk! Met opstellingen en tactieken gaan wij ons niet bemoeien, maar we stellen je wel graag de vraag: heeft de club alle voorbereidingen getroffen met betrekking tot het mobiel Digitaal Wedstrijdformulier in de KNVB Wedstrijdzaken app? Met deze nieuwsupdate helpen we jou en je club verder richting een goede voorbereiding op het weekend.

Tip: assistent-scheidsrechters

Zorg dat je de assistent-scheidsrechters vóór het weekend alvast hebt toegevoegd aan de bondsteams. Dit scheelt na de wedstrijd enorm veel uitzoekwerk voor met name de scheidsrechter. Extra uitleg en meer tips vind je hier!

Assistent-scheidsrechters

Tip: wedstrijdformulieren printen

Ja, je kunt het wedstrijdformulier vóór de wedstrijd weer uitprinten. Handig om te delen met verslaggevers, de omroeper, scouts etc. En vanuit de KNVB Wedstrijdzaken app kan de Wedstrijdsecretaris mDWF het formulier mailen en appen.

Wedstrijdformulier printen
Voetbal.nl
Voetbal.nl continu in ontwikkeling

De Voetbal.nl app en website zijn compleet vernieuwd. Wat is er nu zoal verbeterd in de app en op de website? En welke verbeteringen kun je de komende tijd verwachten?

Uitslagen en standen voor Onder 9 en jonger

Zoals eerder gecommuniceerd door de KNVB, zijn de uitslagen en standen van wedstrijden Onder 9 en jonger niet meer zichtbaar op Voetbal.nl en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Binnenkort zijn uitslagen en standen van deze betreffende teams ook op andere plekken, zoals tv en website, niet meer zichtbaar. Juist om het plezier en niet zo zeer de eindstand van de wedstrijd te benadrukken, is hier bij de jongste jeugdteams voor gekozen. Het wedstrijdprogramma van deze teams vind je natuurlijk wel terug in zowel Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Je profielfoto in de app is ook je spelerspasfoto

Leden kunnen de spelersfoto in zowel de Voetbal.nl app als in de KNVB Wedstrijdzaken app tot 1 november wijzigen. Belangrijk is wel dat de foto goed herkenbaar moet zijn, want je foto in de app is namelijk ook direct je foto voor de spelerspas. De scheidsrechter moet natuurlijk wel kunnen herkennen dat jij het bent. Een pasfoto of een selfie waar alleen jij op staat, zou bijvoorbeeld al goed werken.

Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter!
Helaas, deze spelerspasfoto wordt niet goedgekeurd door de scheidsrechter!
Goed gedaan, deze profielfoto in de app is geldig voor je digitale spelerspas!

Afgelopen weekend is bij maar liefst 97% van de voetbalwedstrijden het digitaal wedstrijdformulier ingevoerd! Mooi om te zien hoe goed dit wordt opgepakt door alle verenigingen! 97 likes voor de club!

Gaan we komend weekend voor 100%? Dat zou echt geweldig zijn!