Competitie
Corona update 29-11-2021
29 november 2021
Peter van Meerten stopt als hoofd TC
9 december 2021

Beste allemaal,

Vanmiddag werd bekend dat het Kabinet de sluitingstijd niet wil opschuiven naar 20.00 uur. Met de huidige coronamaatregelen is het voor ons dus niet toegestaan om na 17.00 uur te voetballen op de sportaccommodatie. Daardoor heeft de KNVB het besluit genomen om de wedstrijden van 11, 12, 18 en 19 december uitsluitend doorgang te laten vinden in categorie B.

Voor de categorie A (zijnde het mannen veldvoetbal Tweede Divisie tot en met de vijfde klasse, mannen veldvoetbal reserve Hoofdklasse tot en met de reserve derde klasse, JO13 t/m JO19 Divisie 1 tot en met de Hoofdklasse) is besloten om vanaf maandag 6 december de competities tot aan de winterstop stil te leggen. Mochten teams toch tussen 05.00 en 17.00 uur kunnen trainen en het hierdoor verantwoord vinden om op vrijwillige basis competitiewedstrijden in te halen, dan kan dit in onderling overleg worden geregeld, door jullie zelf in overleg met Marloes.

Het doel is om alle competities na de winterstop (half januari 2022) te hervatten, maar uiteraard is dat afhankelijk van de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland en de maatregelen.

Het kabinet heeft aangegeven dat er op 14 december een nieuw meetmoment is, hierna zullen wij weer bij jullie terugkomen met eventuele nieuwe informatie over het vervolg van de verschillende competities.

Voor nu zeggen wij, blijf gezond en let een beetje op elkaar…

Met zwart-witte groet,

Bestuur AVC Heracles
Samen zijn wij sterker