Beste AVC’ers
Voorlopige teamindelingen
14 mei 2022
Zaterdag 28 mei
26 mei 2022

AVC Heracles is al tijden druk bezig met het opknappen van de accommodatie zodat deze weer voldoet aan de huidige eisen.

Om de lopende en aankomende projecten (sneller) uit te kunnen voeren zijn we echter meer mensen nodig om ons te helpen. Zo zijn we bezig met het plaatsen van ledverlichting in de kleedkamers. Jan Tulp doet dit nu individueel en zou graag een paar extra handen gebruiken. Dit is namelijk een grote klus die hij niet alleen kan en wil doen.

Daarnaast willen we voor de bouwvak de unit achter de kantine opknappen en ook de koffiecorner heeft onderhoud nodig. Daar zoeken we ook nog handige mensen voor (timmermannen of een doe-het-zelver). Ander werk, zoals schilderwerk is er ook altijd voor wie liever wat anders doet, zowel buiten als binnen.

Normaal klussen we 1 keer per maand op de dinsdag (of een andere dag als dat beter uitkomt), bij een grote klus wat vaker. We zouden het zeer op prijs stellen als u zich hiervoor aanmeldt. Als u geen verstand van voetbal heeft of niet de juiste persoon bent voor kantine diensten dan is dit een mooi alternatief om toch wat voor de club te betekenen! We zien uw aanmelding graag tegemoet.

Bij vragen kunt u contact met mij opnemen.

Marco Botter
Klusteam AVC Heracles

06-22303299