Bericht van het Hoofdbestuur & Technische commissie
F League gaat weer trainen!
17 juli 2015
14 augustus single dart toernooi!!!!
31 juli 2015

Hallo allemaal,

We hebben het seizoen nog maar net afgesloten en de meesten van jullie zullen nog niet eens op vakantie zijn geweest, toch wordt er bij AVC Heracles al weer volop gewerkt aan seizoen 2015/2016.
Zoals jullie weten, is AVC Heracles binnenkort in het bezit van een prachtig kunstgrasveld.
Maar voor dit gerealiseerd is, moeten we ons de eerste weken van het seizoen toch nog even behelpen, omdat het nieuwe veld dan nog niet gereed zal zijn en er dus nog niet getraind kan worden.
Hierbij doelen we voornamelijk op de eerste trainingen van het nieuwe seizoen!
Mochten jullie toch willen starten met jullie team, dan zouden we graag zien dat jullie zelf een alternatieve locatie gaan zoeken, bv bij een nabij gelegen club. Bij AVC Heracles zal er dan namelijk geen trainingsmogelijkheid zijn.
Alleen voor de F en E teams hebben we gemeend een uitzondering te moeten maken, zij kunnen voor de training gebruik maken van veld 2.
We realiseren ons goed dat dit een wat onrustige, vervelende start van het nieuwe seizoen zal zijn, maar het is overmacht!
We rekenen op jullie begrip!!
We houden jullie natuurlijk op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en hopen dat er zo spoedig mogelijk weer op ons eigen terrein getraind kan worden, door alle jeugd-en senioren teams!

Met sportieve groet,

Hoofdbestuur & Technische commissie.