Almeloos Feestje 2019
EK op de velden van AVC Heracles
16 juni 2019
Samenloop voor hoop
16 juni 2019

Almeloos Feestje 2019 vindt plaats op zaterdag 29 juni bij AVC Heracles

De historische bodem aan de Bornsestraat van gastheer A.V.C. Heracles wordt op zaterdag 29 juni voor de 10e maal verbonden aan dit unieke voetbalfeest. Traditiegetrouw speelt Heracles Almelo hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen de Almelose Selectie, een selectie spelers van amateurclubs uit Almelo en omgeving, op ‘oale grond”.

Dit maakt het evenement ook gelijk bijzonder omdat bezoekers van een puur Almelose traditie kunnen genieten met de oude monumentale tribune op de achtergrond. Het evenement voor jong en oud creëert jaarlijks een sfeer van verbondenheid onder de bezoekers en er komen dan ook jaarlijks veel bezoekers op af.

Het is al jaren een geweldige happening met vaak mooi weer en een fijne sfeer, hopelijk is dat dit jaar ook weer het geval. Voetballiefhebbers kijken uit naar deze leuke en altijd gezellige wedstrijd. Welke spelers zijn er gebleven en welke nieuwe gezichten zijn er bij gekomen?

Vanaf 12.30 uur zal het terrein toegankelijk zijn voor het publiek. Er zullen stands zijn waar bezoekers terecht kunnen voor een hapje, drankje en er zal een ijskraam zijn voor de kinderen. Voorafgaand aan de wedstrijd is de spelers- en trainerspresentatie. Om 14.30 uur zal het spektakel met de aftrap losbarsten onder leiding van Roelof Luinge. Na de wedstrijd is er tijd en ruimte om de spelers te ontmoeten, handtekeningen / foto’s te scoren en om na te borrelen in de feesttent tot 20.00 uur.

Kaarten á € 7,50 (€ 2,50 voor jeugd t/m 16 jaar) zijn aan de kassa verkrijgbaar.
Ook dit jaar zal hiervan een gedeelte naar een goed doel gaan: in 2019 is dat Stichting Helpende Hand.