3 Jubilarissen gehuldigd
Nieuwjaarsreceptie bij AVC Heracles
5 januari 2020
JO13-1 wint zaalvoetbaltoernooi
11 januari 2020

Op de nieuwjaarsreceptie van AVC Heracles zijn 3 leden in het zonnetje gezet in verband met hun lange lidmaatschap van onze vereniging. Jan Smelt sprak de jubilarissen toe en haalde wat herinneringen op.

Ramon Otte is 25 lid. Ramon heeft vanaf zijn 7e bij AVC gespeelt en speelt inmiddels al vele jaren in het eerste van AVC. Daar is hij inmiddels de nestor van het team maar zoals hij onlangs in een interview met de TCTubantia meldde heeft hij het ook met de vele jonge spelers erg naar zijn zin. Ook het spelen op de zaterdag bevalt na vele jaren op de zondag gespeelt te hebben.

De mijlpaal van het 50 jaar lidmaatschap is bereikt door Hans Hinnen. Hans heeft lang gespeelt in het 4e maar is inmiddels gestopt. Als vrijwilliger is en was hij zeer waardevol voor de vereniging. Wie kent hem niet van achter de bar op zaterdagmorgen? Ook was hij gedurende 20 jaar de Spaanse kindervriend die de jongste leden van AVC aan het eind van het jaar bezocht.

Bert Looms is inmiddels 70 jaar lid van AVC Heracles. En in die 70 jaar is hij waardevol voor AVC Heracles geweest dankzij de vele vrijwilligerstaken die hij heeft uitgevoerd. Bert is nog steeds betrokken bij AVC Heracles. Naast zelf plezier uit het lidmaatschap te halen heeft hij door zijn vrijwilligerswerk ook anderen in staat gesteld te kunnen voetballen. Dit door onder meer door lange tijd de scheidsrechters fluit te hanteren.

De Jubilarissen kregen alle 3 een plaquette van de voorzitter en natuurlijk een mooie en wel verdiende bos bloemen.