Informatie mini’s AVC-Heracles
Informatie over het LENTE TOERNOOI
10 februari 2015
Ideeënbus
23 februari 2015

Hallo mini’s en ouders!

We zijn al weer een poosje aan het trainen met elkaar. In de zaal trainen was een leuke ervaring voor de kinderen en nieuw voor de trainers. Zo konden we mooi oefenen met de bal schieten tussen de lijnen op de vloer. We hebben veel op het doel kunnen schieten en dus veel doelpunten gemaakt!. De kinderen die inmiddels al door zijn naar de F-league kregen zelfs al oefeningen die ze bij de F-league pas gaan leren! Dat was wel erg stoer en ging heel goed!
We trainen al weer twee weken (bijna drie) op het veld en dat gaat erg goed. De partijtjes blijven natuurlijk het allerleukste voor de meeste kinderen en dat doen we ook altijd in de laatste 20-25 minuten.
Er zijn veel kinderen naar de F-league gegaan, maar er zijn ook al weer een aantal nieuwe kinderen bij gekomen.

De trainingstijden en dagen blijven voorlopig op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00.
Het is fijn als de kinderen op tijd op het veld zijn (rond 15.50) en van te voren al even een plas hebben gedaan. Kleedkamer nr 4 is altijd open en daar is een toilet aanwezig.
Tijdens de trainingen is er altijd een drinkmoment na de oefeningen, voorafgaande aan de partijtjes. Het is dus fijn als alle kinderen wat te drinken meenemen. Ze mogen hun flesje of bidon bij de ballencontainer zetten.

Ook dit seizoen zullen Annemarie Mink en Mike Ruinemans de trainers blijven van de mini’s. Daarbij hebben we geweldige hulp van twee enthousiaste vaders van kinderen in het team die helpen met de trainingen, zodat de kinderen allemaal goed aan bod komen om dingen te leren.
De vaders zijn zelfs zo enthousiast, dat zij deze vakantie (woensdag 25 februari) de training zelf gaan geven, i.v.m. afwezigheid van Mike en Annemarie. Afmeldingen mogen die dag via Annemarie doorgegeven worden.

Misschien zijn er meer ouders die zich geroepen voelen of het leuk vinden om eens te helpen tijdens de trainingen. Zo kunt u bijvoorbeeld het team van uw zoon/dochter coachen tijdens een partijtje. Dit mag u doorgeven aan Annemarie via mail of app/sms/telefoon. ann.mink17@gmail.com / 06-19595178. Ook nieuwe aanmeldingen mogen via dit emailadres/telefoonnummer.

Groeten van Mike en Annemarie!