Coronaplan 13-10-2020
Coronamaatregel fysiotherapie De Graven Esch
13 oktober 2020
Inloopspreekuur Fysiotherapie de Graven Esch
19 oktober 2020

 Beste leden, vrijwilligers, ouders en alle andere betrokkenen bij AVC Heracles, 

Naar aanleiding van de aanscherping van de landelijke coronamaatregelen per 13 oktober jl. moeten we helaas weer een aantal aanpassingen doen in ons protocol. Deze aanpassingen zijn als volgt: 

– Het clubgebouw, kleedkamers en douches zijn per direct gesloten. Het clubgebouw is nog wel beschikbaar voor overleggen, mits die binnen de kaders van de landelijke maatregelen vallen. 

– Ons terrein is niet meer toegankelijk voor publiek en helaas ook niet meer voor trainingen van leden van 18 jaar en ouder. 

– Bij trainingen zijn alleen de spelers tot 18 jaar welkom met hun trainers en leiders. 

– Laat de spelers bij voorkeur zelfstandig en per fiets komen. De weg vanaf de Bornsestraat/Hospitaalweg en de parkeerplaats voor de ingang geldt (net als in juni jl.) als breng- en haalzone voor ouders die jongere spelers komen halen en brengen. Vertrek zo snel mogelijk nadat u uw kind gebracht heeft. Kom hem of haar ook pas op het allerlaatste moment ophalen. En houd tijdens het wachten 1,5 meter afstand. De spelers van de jongste teams zullen door de trainer of leider bij de ingang worden opgehaald. 

Zoals bij een ieder bekend is de competitie voor alle teams, dus ook de jeugdteams, voorlopig stilgelegd. 

Laten we er ook nu met elkaar voor zorgen dat we ons aan al deze afspraken houden. Hopelijk zien we dan over vier weken dat de maatregelen weer iets versoepeld kunnen worden. 

Samenwerken is in de huidige tijd de enige sleutel tot succes, dus we rekenen op jullie allen! 

Mochten er wijzigingen plaatsvinden in de noodverordening dan wel de richtlijnen van het RIVM, zullen wij het Protocol uiteraard hierop weer aanpassen. 

Met vriendelijke groeten, de Technische Commissie en het bestuur van AVC Heracles, 

Samen zijn wij sterker!